MIROX Fönster och dörrar i Polen

Aluminiumdörrar

AluminiumdörrarPå samma sätt som fönster, aluminiumdörrar är ett viktigt kännetecken för ditt hem, kontor eller butik. I vår offert finns det olika typer av aluminiumdörrar, från klassiskt öppnade, genom skjut-, sväng- och vikdörrar. De kan påträffas i olika konfigurationer, med slätaglas, ornamentglas, konvexglas och också med insatta släta, tredimensionella och överlagrade paneler. Det finns ett val mellan ytterligare armeringar, stöldskyddslås, eleganta handtag och dörrtrycke.

KLASSISKA ALUMINIUM SLAGDÖRRAR

Aluminiumdörrar
  • tillgängliga som isolerade eller oisolerade
  • öppnade på utsidan eller insidan
  • målade i en mängd olika RAL-färger, inklusive tvåfärgade eller med imiterad trästruktur
  • enkel- eller dubbeldörrar där det första bladet är aktivt och det andra passivt
  • öppnade på manuellt eller automatiskt sätt (t.ex. fotocell) med en dörrtröskel eller utan tröskel, med tryckstång eller en borste
  • många kombinationer av dörrhandtag, knoppar och ledstång med spärrlås, rulllås eller elektrogrepp
  • möjligheten att tillämpa automatiska dörrstängare: toppmonterade, påbyggda eller golvmonterade.
Aluminiumdörrar Aluminiumdörrar Aluminiumdörrar

ALUMINIUM SKJUTDÖRRAR

Aluminiumdörrar

Detta är ett perfekt värmeisolerat dörrsystem för att bygga terrasser, verandor och vinterträdgårdar, eller - utan isolering - för helt luftkonditionerade butiker och kontor. Vid denna lösning används dubbel- och trippelskenor, längs vilka rör sig dörrbladen, något som gör att du kan öppna stora ytor. Tack vare dörrbladen som glider parallellt med riktningen av dörrens rörelse, tar de inte upp extra användbart utrymme i rummet. Dörren skjuts manuellt eller automatiskt.

Se en video - en jämförelse av lyft- och skjutterrassdörrar av PVC och aluminium

SVÄNG- OCH KARUSELLALUMINIUMDÖRRAR

Aluminiumdörrar

Sväng- och karuselldörrar monterade främst i offentliga byggnader, gallerier, köpcentrer och hotell. De är oftast en del av en större glaskonstruktion, en del av aktiva kommunikationsvägar. Svängdörrar underlättar kommunikation i båda riktningarna. De är tillverkade med en golvmonterad dörrstängare. Den karuselldörren används främst i sådana utrymmen, där rummen är luftkonditionerade på ett kontinuerligt sätt, vilket möjliggör stora energibesparingar på grund av liten lufttillförsel från utsidan.

Om du är intresserad av vår offert ring
0048 61 652 99 82 eller maila oss [email protected]

ALUMINIUM VIKDÖRRAR

Aluminiumdörrar

Vikdörrar används mest i hotell, restauranger, butiker och privata hem, där finns det ett behov av att öppna hela väggen i syfte att skaffa extra användbart utrymme. Systemet används även i strukturen av vinterträdgårdar som en del vilken är helt vikt på sommaren. Det är perfekt som en mur avskiljande poolen från trädgården. När det är stängt på vintern, säkerställer det full värmeisolering för poolanvändare, och om det öppnas på sommaren, tillåter det att utnyttja fullt den öppna platsen.

ALUMINIUM BRAND- OCH UTRYMNINGSDÖRRAR

Aluminiumdörrar

Ett av de grundläggande kraven av byggnadsrätt är brandsäkerheten. Uppfyllande av dessa krav innebär minskning av branduppkomst i byggnader och brandspridning på angränsande byggnader såväl som formågan att evakuera människor från byggnaden. Det är nödvändigt att isolera de brandzonerna i byggnaden. För detta ändamål det används brandbarriärer som stoppar spridningen av brand. Våra brandsäkra snickerier har en hög brandmotstånd - EI30 eller EI60 klass, vilket ger brandtäthet som förhindrar flammapenetration och garanterar brandisolering som hämmar värmeflödet under 30 och 60 minuter. S30-röktäthet betyder att röken bör stoppas inom 30 minuter.

Brandresistenta snickerier kan utrustas med olika slag av extraelement, såsom:

  • ett lås med antipanik hävstång som tillåter evakuering i händelse av brand,
  • en dörrstopp,
  • en styrenhet för öppningsordning till dubbeldörr.